Vanaf nu kun je je inschrijven voor vakken en workshops via Osiris, in plaats van SIN-Online.

INHOUDSOPGAVE

Inschrijven voor vakken

Alle studenten worden automatisch geregistreerd voor de vakken en reguliere toetsen in Osiris. Meer informatie over vak- en toetsregistratie kun je vinden in de Osiris Student Manual.

Inschrijven voor workshops

Eerstejaarsstudenten en pre-masterstudenten worden automatisch geregistreerd voor de workshops van blok 1 vakken.

Voor de overige blokken kunnen de eerstejaars studenten hieronder de stappen volgen om zichzelf in te schrijven voor een workshop

In Bachelor 2 schrijft Programme management je in voor de vakken die je nog moet halen. Daarmee sta je automatisch ingeschreven voor alle onderdelen, inclusief voor de werkgroepen. Je dient nog wel zelf een werkgroep te kiezen, en dit doe je door je werkgroep te wijzigen in Osiris Student.

• Ga naar Osiris student en kies “Inschrijven”. Klik dan op “Toon mijn inschrijvingen:

A screenshot of a green screen

Description automatically generated

• Selecteer het vak waarvoor je een workshopregistratie wilt toevoegen:

A screenshot of a phone

Description automatically generated

• Onder “geselecteerde groepen” zul je de groep “Algemeen” zien staan. Klik dan op “Wijzig” om een groep te kiezen:

A white rectangular object with a black stripe

Description automatically generated

• Selecteer de groep waar je je voor wilt inschrijven:

A screenshot of a computer

Description automatically generated

• Sla het op en controleer vervolgens opnieuw in 'Toon mijn inschrijvingen' of de juiste workshopgroep correct is opgeslagen. Het kan enige tijd duren voordat het zichtbaar is.

Derdejaarsstudenten dienen de course manuals goed te bekijken, want de registratie voor workshopgroepen verschilt per vak. In de course manual vind je meer gedetailleerde informatie hierover.

Volg onderstaande stappen om je in te schrijven voor een workshop in Osiris:

• Ga naar OSIRIS Student, kies de knop 'Inschrijven' en klik op 'CURSUS'. Selecteer het vak en kies '
  • Als een vak workshops heeft, kies hoorcollege en workshop.
  • Klik op de groene knop: "Ga naar de volgende stap".
  • Kies jouw gewenste groep. Klik op de groene knop: "Ga naar de volgende stap".
  • Bevestig inschrijving.

Zodra je hebt ingeschreven voor de workshops kun je je rooster zien in jouw Timetable. Controleer of de groep waar je voor hebt ingeschreven zichtbaar is in jouw Timetable.