Operating system
Mac OS X 11 of hoger
Windows 10 21H2 of hoger
Linux: Ubuntu 14.04 LTS, Linux Mint 20, OpenSUSE 15.4

Processor
Minimaal vereiste is Intel i5 8th gen of vergelijkbaar (bijv. AMD Ryzen 5); i5 of hoger is aanbevolen, vooral als je met videoconferentie-applicaties als Zoom gaat werken.

Werkgeheugen (RAM)
8 GB of meer

Disk space
256 GB of meer, SSD is aanbevolen (is sneller)

Video-Out
HDMI

Netwerk connectie
Bekabeld of draadloos 1.5 Mbps is minimum, 3.0 Mbps of meer is aanbevolen voor video-based online interactie and collaboration (Wi-Fi 802.11ac)
Mobiel 4G or 5G

Internet browser
In het algemeen volstaan recente versies van Chrome, Firefox, of Safari. Let op: Internet Explorer 11 en Edge werken niet op alle applicaties. Loop je tegen een probleem aan probeer dan eerst via een andere browser.

Andere hardware
Een webcam, ofwel ingebouwd in je computer of eentje die via USB verbindt
Speakers en een microfoon, ofwel ingebouwd, ofwel USB plug-in of draadloos Bluetooth

Je hebt een bepaalde minimum configuratie nodig op je computer om volop mee te kunnen doen.

Kijk voor details op:

Zoom: https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362023-System-Requirements-for-PC-Mac-and-Linux

Canvas: https://community.canvaslms.com/docs/DOC-10720-67952720329