Als je stopt met de studie vanwege bijvoorbeeld tegenvallende studieresultaten, spijt van de studiekeuze of persoonlijke omstandigheden, denk dan aan de volgende punten. 


1. Als je nog niet zeker bent van je besluit om te stoppen, neem contact op met de studieadviseurs om je opties te bespreken. Klik hier voor de contactinformatie van de bedrijfskunde studieadviseurs. 

2. Schrijf je uit via Studielink en verzoek indien van toepassing om teruggave van te veel (vooruit)betaald collegegeld. Klik hier voor meer informatie over uitschrijven tijdens het collegejaar en restitutie collegegeld. 


Uitschrijven voor 1 februari?

Als je tijdens je eerste studiejaar stopt met de studie en je uitschrijft voor 1 februari krijg je geen negatief bindend studieadvies. Je kunt jezelf dan voor het volgende studiejaar opnieuw inschrijven voor de studie Bedrijfskunde aan RSM. Als je je uitschrijft voor via Studielink voor 1 februari, betaal je collegegeld tot en met januari. 


DUO studiefinanciering

Als je de studie stopt, heb je geen recht meer op DUO studiefinanciering en het studenten reisproduct. Deze vervalt per datum van uitschrijving. Neem contact op met DUO om door te geven dat je stopt met je studie, zo voorkom je dat je ten onrechte gebruikt maakt van de voorzieningen en moet terugbetalen. 
Voor meer informatie over stoppen in het eerste jaar staat op de website van DUO.