Wanneer je geen tentamen kunt maken vanwege onvoorziene omstandigheden, is het niet mogelijk om dit tentamen op korte termijn in te halen. Je kunt het tentamen alleen afleggen in de herkansingsperiode. De herkansingsperiodes voor elk blok vind je in de jaarplanningAlle tentamens worden op campus aangeboden.


Dus wanneer je op de dag van het tentamen op reis bent of in het buitenland (bv voor een stage of uitwisseling), wanneer je voor iemand moet zorgen, wanneer je een blessure hebt waardoor je mobiliteit beperkt is, wanneer je een familiegebeurtenis of verplichting van je baan hebt of wanneer je ineens een Corona-infectie of andere ziekte hebt opgelopen, kun je het tentamen niet via online proctoring afleggen. Wanneer je het tentamen niet op campus kunt maken vanwege bovenstaande of andere vergelijkbare redenen, zul je de herkansing moeten afleggen.

Wanneer je vanwege chronische, medische omstandigheden geen tentamen(s) kunt maken op de campus, kun je het beste de studieadviseurs hierover raadplegen. Je kunt hun contactgegevens en beschikbaarheid hier vinden.