Korte, informatieve vragen kunnen per e-mail gesteld worden via ec@rsm.nl of telefonisch van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur via + 31 (0)10 4081895.


Een formeel verzoek moet worden ingediend via het Online Verzoek Formuliermet uitzondering van de volgende verzoektypen, die moeten worden ingediend via Osiris Zaak in Osiris Student:

  • Keuzevakken Bachelor (inclusief vrijstelling voor de B3 keuzeruimte)
  • Master Free Elective (MFE)
  • Compensatie van 1 B2 of B3 vak
  • Toetsvoorzieningen in verband met een functiebeperking
  • Uitstel thesis deadline (MSc)
  • RSM Master Career course vrijstelling (bijv. Your Future Career)

Een verzoek dient gemotiveerd te zijn en voorzien van alle relevante stukken. N.B. (gewaarmerkte kopieën van) diploma's, cijferlijsten, certificaten e.d. mogen niet digitaal aangeleverd worden maar dienen altijd in originele vorm getoond te worden aan de Examencommissie.


Wees duidelijk in het verzoek en geef voldoende informatie. Indien het verzoek een bepaald vak of tentamen betreft, vermeld dan altijd de naam van het vak/tentamen, vakcode, tentamendatum en de betreffende docent. Dit kan onduidelijkheid en vertraging voorkomen. Geef ook aan wat de reden van je verzoek is.


Als jouw verzoek in behandeling wordt genomen, ontvang je een ontvangstbevestiging. Houd er rekening mee dat het antwoord op een verzoek 4 weken kan duren. Bij verzoeken waar meerdere personen betrokken zijn bij het besluitvormingsproces of in de drukke maanden juli en augustus kan het langer dan 4 weken duren. Wij vragen hiervoor jouw begrip.


Postadres

Rotterdam School of Management, Erasmus University
Examencommissie RSM, Mandeville gebouw, T5-41
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam


Bezoekadres

Secretariaat Examencommissie
Mandeville gebouw, kamer T5-41
Burgemeester Oudlaan 50