Bachelor 1

Als je een reguliere toets mist dan kun je de herkansing maken. Als je deze (ook) mist of niet haalt, betekent dit dat je deze punten mist voor het BSA (hier vind je meer informatie). Als er persoonlijke omstandigheden hebben gespeeld gedurende het blok waardoor je het vak niet hebt gehaald, neem dan altijd contact op met de studieadviseurs.

 

Bachelor 2 en 3

Als je een reguliere toets mist dan kun je de herkansing maken. Als je deze mist of niet haalt, betekent dit dat je het vak een jaar later nog een keer moet volgen. Als er persoonlijke omstandigheden hebben gespeeld gedurende het blok waardoor je het vak niet hebt gehaald, dan kun je contact opnemen met de studieadviseurs om te kijken of de geldigheid van de behaalde deelcijfers kan worden verlengen. Persoonlijke omstandigheden moeten altijd worden onderbouwd doorbewijs zoals bijvoorbeeld een medische verklaring.

 

Kortom: hoeft je niet bij de studieadviseurs te melden als je niet deelneemt aan een toets of als je een onvoldoende hebt gehaald. Dit doe je dus alleen als dit komt door persoonlijke omstandigheden en je hierdoor een vak niet hebt gehaald. Verder ben je altijd welkom om bijvoorbeeld je studie aanpak te bespreken.

 

Hoe je contact met ons opneemt, vind je hier.