Informatie wordt op verschillende manieren aangeboden. Zo heb je bijvoorbeeld de SIN-Online channel voor de Nederlandstalige premaster. Deze vind je hier.

Je kunt je aanmelden voor deze channel zodat je alle relevante informatie ontvangt die tijdens het volgen van je opleiding belangrijk is. Deze channel zal vanaf studiejaar 2022-2023 worden vervangen door Canvas. Wel vind je op SIN-Online andere belangrijke channels waar je je voor kunt aanmelden. De tentamen organisatie publiceert op SIN-Online bijvoorbeeld in welke zalen je tentamens zijn. Klik hier om je aan te melden voor deze channel.

Voor het academisch jaar 2022-2023 zal er ook gebruik worden gemaakt van Canvas. Programma management meld je aan voor dit vak vlak voor  de start van het het programma. Het vak heet: Nederlandstalige premaster.