EUR biedt studenten verschillende mogelijkheden voor IT support.

Zoek je online hulp voor o.a.: je studenten mail, WiFi, de VPN of je ERNA account? Bezoek hier de pagina van IT Services op MyEur voor uitgebreide informatie.

Je kan ook langskomen bij IT Services op campus Woudestein. Ze zijn gevestigd in het Sanders gebouw, op de begane grond. Voor informatie over hoe en wanneer je contact op kunt nemen met ESSC voor IT hulp, ga naar deze website.