Een goed werkende laptop of een desktop computer. We raden aan om de computer aangesloten te houden op de oplader.

Een stabiele internetverbinding (minimale uploadsnelheid 1,5 Mb p/s, check met bijv. www.speedtest.net). Gebruik een internetkabel als je wifi niet stabiel is.

Je ERNA ID-inloggegevens.

Indien van toepassing, toegestane materialen. Je docent laat je via Canvas en op het voorblad van het examen weten welke materialen zijn toegestaan (bijv. rekenmachine, aantekeningen, etc.)

Een rustige plek om je toets af te leggen.

Bovendien, voor proctored toetsen:

Google Chrome. De software die wordt gebruikt voor gesurveilleerde tentamens door de EUR (ProctorExam) werkt met een add-on die alleen werkt in combinatie met Google Chrome.

Zorg ervoor dat uw laptop of desktopcomputer een goed werkende webcam en microfoon heeft.

Zorg voor een geldig legitimatiebewijs (studentenkaart, ID of paspoort).